MUŞ / MERKEZ - Yeşilce İlkokulu

Yeşilce İlkokulu

Adres
YEŞİLCE MAH. YUNUS SUBAŞI SK. YEŞILCE ILK VE ORTA OKULU SİTESİ YEŞILCE ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 4 MERKEZ / MUŞ
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
okulumuz sınavlarda derece yapmaktadır.
Öğretim Şekli :tam gün
DOĞAL GAZ
Ingilizce
şehir içi hat minübüsleriyle yapılmakta
yeşilce mahallesi
1,5 km
6 sinif ogretmeni 1 ingilizce ogretmeni
2023 TÜRKİYE BİRİRNCİSİ 500 TAM PUAN
SINAVLI ÖĞRENCİ ALAN OKULLARA YERLEŞTİRME ORANI % 40 .
YENİLİKÇİ PROJELERDE İL 1. 2. 3. DERECELERİ
Diğer Hususlar
Okulumuz merkez de olup servisle gidis gelis yapilabilen sakin ve guzel bir muhitte bulunmaktadir.Daha oncesinde koy statusunde bulunan bolgemiz sonrasinda mahalle olmustur.Ogrenci sayilarimiz genellikle 15 16 civarinda olup 1 ve 3.siniflarimiz tek sube oldugundan dolayi 23 civari ogrenciye sahiptir.Diger siniflarimiz 2ser subeden olusmaktadir.Ogretmenlerimiz uyum icerisinde ve huzurla calismaktadir.